Chiftelute cu sos

de lilik in Vita, 10 Oct 2010 | 3885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne tocata de vita
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 1 ou
  • 1 lingura de parmezan
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 ardei gras
  • putina telina
  • sare,piper,oregano,ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu sos:

curatam morcovul,ceapa,ardeiul si telina,le spalam si le tocam  marunt.le punem intr-o cratita cu putin ulei la innabusit,le lasam 2-3 min,apoi adaugam sucul de rosii si tot atata apa(supa de carne),acoperim si lasa sa fiarba la foc mic.

amestecam carnea,oul,painea inmuiata,parmezanul si sare;facem chiftelutele rotunde ca perisoarele.

dupa ce sosul a fiert timp de 20 min cca bagam in cratita chiftelutele si mai lasam sa fiarba tot la foc mic pana chiftelutele sunt fierte si sosul s-a ingrosat.la sfarsit potrivim de sare si piper si punem putin oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Corinuta 1

11.10.2010, 11:58

mihaelar63 1

11.10.2010, 12:15

foarte bune si gustoase

lilik 1

11.10.2010, 23:13

corina,miha

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de vinete pane cu sos de rosii